GR | EN | DE | SR | BG | HE

Realty Κτηματοεπενδυτική Blog

ΕΠΙΛΥΣΗ ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ

Τρίτη 30 Ιανουαρίου 2024

ΕΠΙΛΥΣΗ ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΙΚΡΑΙΝΕΙ ΠΛΗΘΥΣΜΙΑΚΑ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ. ΝΑΙ ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΦΤΩΧΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ. Η ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΚΑΛΠΑΖΕΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ , ΟΙ ΜΙΣΘΟΙ ΔΕΝ ΕΠΑΡΚΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ. ΚΑΠΟΙΟΙ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ, ΚΑΠΟΙΟΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ,ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΤΟΛΜΟΥΝ , ΚΑΠΟΙΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΜΠΟΥΡΟΥΝ, Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΒΛΕΠΕΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ, ΑΛΛΑ ΛΥΣΗ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ.

ΛΥΣΗ ΣΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.

1.ΝΑ ΔΟΘΟΥΝ  ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΟΙΚΟΠΕΔΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ , ΜΕ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΑΡΟΧΗΣ. ΕΤΣΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΟΥΤΕ  ΕΝΑ EURO  ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΤΑΜΕΙΟ,  ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΕΙ  ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ Η ΜΕΖΟΝΕΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΡΑΤΑΕΙ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥΣ. ( ΠΟΣΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ  ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΕΓΕΡΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΩΝ, ΠΟΣΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΑ ΘΑ ΕΠΙΒΙΩΣΟΥΝ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΑΝΟΙΚΟΔΟΜΗΣΗ, ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΣΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΘΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΕΡΓΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.)
2. ΟΙΚΟΠΕΔΑ ΣΤΙΣ ΠΟΛΕΙΣ. ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΠΟΣΑ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΨΥΧΑ ΜΕΣΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΟΛΗ. ΑΥΤΑ ΝΑ ΧΩΡΙΣΤΟΥΝ ΣΕ ΟΙΚΟΠΕΔΙΚΑ ΤΕΤΡΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΩΣ ΝΑ ΔΟΘΟΥΝ ΣΕ ΕΡΓΟΛΑΒΟΥΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΕΣ . ΕΤΣΙ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΠΛΗΘΩΡΑΣ ΟΙΚΟΠΕΔΩΝ ΚΑΙ Η ΑΝΤΙΠΑΡΟΧΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΛΟΓΙΚΑ ΠΛΑΙΣΙΑ , ΚΑΙ ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΠΩΛΗΣΗΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΧΑΜΗΛΕΣ, ΕΤΣΙ ΜΕ ΕΝΑΝ ΣΜΠΑΡΟ ΔΥΟ ΤΡΙΓΩΝΙΑ ΠΟΥ ΛΕΓΕΙ ΚΑΙ Η ΛΑΙΚΗ ΠΑΡΟΙΜΙΑ. ΚΕΡΔΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ.
3.ΟΙΚΟΠΕΔΑ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΗΣΙΑ. ΔΕΝ  ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΠΙΤΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣ, ΓΙΑΤΡΟΥΣ, ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ,ΙΕΡΕΙΣ, ΔΑΣΚΑΛΟΥΣ , ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ, ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΚΛΠ. ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΣΠΙΤΙ ΝΑ ΚΑΤΟΙΚΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΝ ΒΡΕΘΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ , ΔΕΝ ΠΛΗΣΙΑΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΜΙΣΘΩΣΗΣ. ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ. ΟΙ ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΤΩΝ ΝΗΣΙΩΝ , ΟΠΩΣ ΚΑΙ Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΤΗΝ ΝΗΣΙΩΝ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ , ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΑΠΟ ΠΡΩΤΟ ΧΕΡΙ. ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ  ΔΕΝ ΤΟ ΤΟΛΜΟΥΝ; ΟΤΑΝ ΤΟ ΤΟΛΜΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΕΦΑΡΜΟΣΟΥΝ ΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ, ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΔΑΣΚΑΛΟΥΣ, ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ, ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΟΙ ΠΟΥ ΕΝΩ ΑΓΑΠΑΝΕ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΤΟΥΣ ,ΤΟ ΛΑΤΡΕΥΟΥΝ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΟ, ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΤΟ ΤΟΛΜΟΥΝ;
4.Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΠΟΣΑ ΟΙΚΟΠΕΔΑ ΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΤΗΣ  ΑΠΟ ΔΩΡΕΕΣ ΕΥΣΕΒΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΙΣΤΩΝ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ; ΔΩΣΤΕ ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΜΕ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΑΡΟΧΗΣ. ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΑ ΔΙΑΘΕΣΕΙ ΟΠΩΣ ΑΥΤΗ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΞΟΔΕΨΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑ EURO.  ΕΝΑ ΟΙΚΟΠΕΔΟ ΣΕ ΕΝΑΝ ΕΡΓΟΛΑΒΟ. ΕΤΣΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΣΥΝΤΟΜΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΧΤΙΖΟΝΤΑΙ  ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ ΟΙΚΟΠΕΔΑ ΜΕ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ. 
5. Ο ΧΡΟΝΟΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΜΙΑ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑΣ ΑΠΟ 1000τμ ΕΩΣ ΚΑΙ 1500τμ. ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΕΝΑΣ ΧΡΟΝΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΔΟΘΕΙ. ΠΟΣΕΣ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΕΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΤΙΣΤΟΥΝ ΣΕ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ;  ΠΟΣΑ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΑΔΟΘΟΥΝ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΑΝΤΡΕΥΤΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ; ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΔΩΣΕ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΚΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ.  ΤΑ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ ΝΑ ΔΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΥΣ  ΜΕ 100Ε/ΜΗΝΑ ΕΝΟΙΚΙΟ, ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΖΩΗ. ΑΥΤΑ ΤΑ 100Ε ΘΑ ΔΙΝΟΝΤΑΙ ΣΕ ΚΟΙΝΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ Η ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΤΗΡΙΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΩΝ. 
6. ΟΙ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΤΙΖΟΝΤΑΙ   ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ, ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ,ΟΠΩΣ ΠΡΟΒΛΕΒΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΑΙΟΔΟΜΙΑΣ (ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΡΓΑΤΙΚΕΣ ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ,) ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΚΑΘΕΤΗ ΑΝΤΙΠΑΡΟΧΗ, ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΟΙΚΟΔΟΜΗ , ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΟΔΩΣΕΙ ΣΤΑ ΝΕΑ ΖΕΥΓΑΡΙΑ  ΚΑΙ Ο ΕΡΓΟΛΑΒΟΣ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΟΙΚΟΔΟΜΗ ΠΟΥ ΘΑ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΣΕ ΑΓΟΡΑΣΤΕΣ ΤΗΣ ΑΡΕΣΚΕΙΑΣ ΤΟΥ.
ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΛΥΣΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΣΑΡΑΝΤΑ ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΚΤΗΜΑΤΑΓΟΡΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.

ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΛΙΑΝΤΑΣ 
ΕΠΙΤΙΜΟΣ  ΠΡΟΕΔΡΟΣ  ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΜΕΣΙΤΩΝ  ΕΛΛΑΔΑΣ  
 


Προσθέστε το σχόλιο σας

Σχόλια

Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια.