GR | EN | DE | SR | BG | HE

Realty Κτηματοεπενδυτική Blog

Η ΚΤΗΜΑΤΑΓΟΡΑ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2022

Η ΚΤΗΜΑΤΑΓΟΡΑ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Παρατηρήθηκε τον τελευταίο χρόνο η έλλειψη διαμερισμάτων για αγορά , αλλά και για ενοικίαση.  Μεγάλη ζήτηση για αγορά συνεχίζεται ειδικά στις γκαρσονιέρες αλλά και στα διαμερίσματα των 2Δ.Σ.Κ.Λ . Αυξημένη ζήτηση υπάρχει και στα νεόδμητα διαμερίσματα όπου παρατηρείται το φαινόμενο της προ κρίσης εποχής   να πωλούνται τα διαμερίσματα , πριν ακόμα ο εργολάβος παραδώσει την πολυκατοικία.

Η μεγάλη ζήτηση δυστυχώς ανέβασε και τις τιμές πώλησης σε όλα τα διαμερίσματα στην Θεσσαλονίκη , αλλά και σε όλη την Ελλάδα, όπως αναφέρεται από τους συναδέλφους μεσίτες.

Παρουσιάστηκε επίσης μεγάλη ζήτηση και στα ενοικιαζόμενα καταστήματα σε κεντρικά σημεία της πόλης από νέους επιχειρηματίες . Συνήθως επαγγέλματα είναι τα καφέ και μερικά άλλα. 

Ζήτηση μεγάλη και στις ενοικιάσεις γκαρσονιερών για φοιτητές, δυστυχώς τα μισθώματα ανεβασμένα , εμφανής η έλλειψη  αυτών.

Ζήτηση μεγάλη  και στις  αντιπαροχές  οικοπέδων  σε όλη την Θεσσαλονίκη,  ανέβηκαν κατά 10-15% μέσα σε ένα χρόνο με ανοδική πορεία.

Υπάρχουν αρκετά οικόπεδα στην πόλη που είναι δεσμευμένα από τους Δήμους και μένουν ανεκμετάλλευτα εις βάρος της κτηματαγοράς και των ιδιοκτητών.

Επίσης υπάρχει ακόμα το ενδιαφέρον για την αγορά κτιρίων μέσα στο κέντρο της πόλης από ξένους επενδυτές.


Προσθέστε το σχόλιο σας

Σχόλια

Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια.