GR | EN | DE | SR | BG | HE

Realty Κτηματοεπενδυτική Blog

Η ΚΤΗΜΑΤΑΓΟΡΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΔΙΜΗΝΟΥ

Πέμπτη 4 Μαρτίου 2021

Η ΚΤΗΜΑΤΑΓΟΡΑ ΤΟΥ  ΠΡΩΤΟΥ ΔΙΜΗΝΟΥ

Παρατηρήθηκε αύξηση ζήτησης  σε νεόδμητα διαμερίσματα  στην Θεσσαλονίκη το πρώτο δίμηνο του 2021. Οι τιμές είναι σε λογικά πλαίσια  συγκρινόμενες με την προ  κρίση εποχή.   Οι κατασκευαστές πουλάνε από σχέδια και έως να παραδοθεί η οικοδομή τα διαμερίσματα έχουν πουληθεί.

Παρατηρήθηκε  επίσης  το φαινόμενο στα ανακαινισμένα διαμερίσματα να πωλούνται  εύκολα σε ντόπιους αγοραστές , αλλά και σε καινούργιους κατοίκους της πόλης μας. Περισσότερο πωλούνται γκαρσονιέρες ειδικά αυτές που είναι πιο κοντά στα Πανεπιστήμια.

Την εποχή αυτή δόθηκαν αρκετά οικόπεδα για αντιπαροχή και για πώληση μέσα στην πόλη της Θεσσαλονίκης και σε προάστια γύρω από την πόλη μας.

Εμφανής είναι και η ζήτηση για καταστήματα με μεγάλη απόδοση από ντόπιους αγοραστές.

Το ίδιο φαινόμενο ισχύει για την Αθήνα , αλλά και στις περισσότερες πόλεις της Ελλάδος από πληροφορίες που έχω από φίλους  συναδέλφους σε όλη την Ελλάδα.

Πληροφορίες από ενδιαφερόμενους αγοραστές  είναι ότι τα επιτόκια των τραπεζών είναι πολύ μικρά , οπότε εκ των πραγμάτων επενδύουν σε ακίνητα και έχουν πολλαπλάσια απόδοση, γιαυτό  και η  μεγαλύτερη ζήτηση σε ακίνητα.

Προτιμήστε τους επαγγελματίες κτηματομεσίτες που γνωρίζουν την κτηματαγορά χρόνια, και οι οποίοι θα σας δώσουν την ευκαιρία για να καλύψετε τις οικογενειακές σας  ανάγκες.

 


Προσθέστε το σχόλιο σας

Σχόλια

Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια.