GR | EN

Realty Κτηματοεπενδυτική Υπηρεσίες

Επενδύσεις σε Ακίνητα

Μία έξυπνη λύση επένδυσης είναι η  αγορά ακινήτου στην Θεσσαλονίκη και στην υπόλοιπη Ελλάδα , η οποία διαθέτει  ασφάλεια σε όλη την επικράτεια,  έχει πανέμορφες ακρογιαλιές, βουνά για περιήγηση όπως ο Όλυμπος, πολλά Νησιά στο Ιόνιο όπως η Κέρκυρα, Ιθάκη, Κεφαλονιά , Νησιά  στο Αιγαίο και στα Δωδεκάνησα όπως η Ρόδος, η Κρήτη, η Μύκονος, η Σαντορίνη.

Υπάρχουν ποτάμια και λίμνες, πολλές ιαματικές πηγές και σπήλαια, πολλοί αρχαιολογικοί χώροι από την Αρχαία Ελλάδα. Μια Αθήνα με τον Παρθενώνα, μια Μακεδονία  του Μέγα Αλέξανδρου,το Άγιο Όρος στην χερσόνησο της Χαλκιδικής ,τα Μετέωρα στην Κεντρική Ελλάδα και πληθώρα άλλων σημείων ανά την Ελλάδα.

Στην Θεσσαλονίκη και σε όλες τις μεγάλες πόλεις υπάρχουν Πανεπιστήμια και άλλα ιδρύματα και είναι φανερή η μεγάλη  οικοδομική και τουριστική ανάπτυξη τα τελευταία 70 χρόνια από ντόπιους και ξένους επενδυτές. Τα τελευταία χρόνια της οικονομικής κρίσης στην Ελλάδα, εμφανίστηκαν πολλοί ξένοι αγοραστές, μη Ευρωπαίοι, για ακίνητα  GOLDEN VISA.

Ακίνητα Golden Visa

Διατίθενται στην Ελλάδα πολλά ακίνητα για ξένους αγοραστές ειδικά στα πανέμορφα νησιά μας και στην ενδοχώρα. Πολλοί πλούσιοι άνθρωποι που γνώρισαν την Ελλάδα από την ιστορία της και τον Ελληνικό πολιτισμό, επισκέπτονται κάθε καλοκαίρι την χώρα μας και αγοράζουν κατοικίες και μένουν τους θερινούς μήνες για να απολαύσουν τον  Ελληνικό ήλιο και την Ελληνική    κουλτούρα. Άλλοι αγοράζουν ακίνητα πάνω από 250.000ε για να αποκτήσουν  την GOLDEN VISA  και να επεκτείνουν την επαγγελματική τους δραστηριότητα στην Ευρώπη. Την τελευταία περίοδο έγιναν πωλήσεις στην Αθήνα  και στην Θεσσαλονίκη, όπως  και σε άλλες περιοχές της Ελλάδος,  από Κινέζους, από Τούρκους, από Ισραηλίτες και άλλους επενδυτές.

Εκτιμήσεις Ακινήτων

Η μεγάλη εμπειρία  στις πωλήσεις που αποκτήθηκε από το 1978, η επί σειρά ετών παρακολούθηση ειδικών σεμιναρίων στην Ελλάδα και στο εξωτερικό,   η επιστημονική κατάρτιση σε σχολεία των ΚΕΚ της ΓΣΕΒΕΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑ ΜΑΚ και η επί 20 χρόνια εκλογή μου, από το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης,ως εκτιμητής πραγματογνώμων ακινήτων,  στο Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης , μας κατατάσσει στην κορυφή των εκτιμητών ακινήτων στην Ελλάδα.

Διαχείριση, προώθηση και εύρεση ακινήτων

Για να εμπιστευτεί ο ιδιοκτήτης  και να αναθέσει το ακίνητο σε έναν μεσίτη, πρέπει να έχει αποδείξεις εμπιστοσύνης σε αξιόπιστο μεσιτικό γραφείο ,το οποίο  να μπορεί να το διαχειριστεί και να μπορεί να το προωθήσει σε ντόπιους και ξένους αγοραστές - επενδυτές.

Με την πρώτη επίσκεψη στο ακίνητο, διαμορφώνουμε άποψη, κάνουμε την πρέπουσα εκτίμηση και ετοιμάζουμε φάκελο του ακινήτου με όλα τα απαιτούμενα δικαιολογητικά και έγγραφα που χρειάζονται και την υπογεγραμμένη εντολή ανάθεσης του ακινήτου από τον ιδιοκτήτη με όλα τα στοιχεία του ακινήτου, το συμφωνηθέν ποσό και την συμφωνηθείσα μεσιτική αμοιβή. Το αποτέλεσμα είναι προδιαγεγραμμένο και σύντομα υπογράφεται το συμβόλαιο.

Οι αγοραστές ψάχνοντας να βρούνε το ακίνητο που θέλουν, θα περάσουν   από το γραφείο μας, γιατί γνωρίζουν ότι  διαθέτουμε πολύ μεγάλη γκάμα ακινήτων όλων των κατηγοριών,  και επί πλέον έχουν την δυνατότητα μεγάλης επιλογής.

Η ειλικρίνεια, η τιμιότητα,η αλήθεια, η αξιοπιστία, η μελέτη για τον σκοπό που προορίζεται το ακίνητο είναι δεδομένα, καθώς και το ποσό της αγοράς είναι εκτιμημένο και πιστοποιημένο με την σφραγίδα του γραφείου μας.

Τέλος η διαφήμιση του γραφείου μας  είναι οι ίδιοι οι πελάτες μας, που μας εμπιστεύτηκαν και οι επιστημονικοί και τεχνικοί τους σύμβουλοι που συνεργάστηκαν για να υπογραφεί το συμβόλαιο.

Νομική  τεχνική  φοροτεχνική και εκτιμητική υποστήριξη

 Το γραφείο μας παρέχει νομική ,  τεχνική,  φοροτεχνική και εκτιμητική  υποστήριξη, συνεργαζόμενοι με τους κορυφαίους του είδους  και με την μεγαλύτερη  εμπειρία σε θέματα κτηματαγοράς.

Realty Κτηματοεπενδυτική

Έτος ίδρυσης 1978

οι ειδικοί στα επενδυτικά και golden visa ακίνητα

42 χρόνια στην κορυφή του Ελληνικού real estate

4.000+ ακίνητα
7.000+ πελάτες

ακίνητα με απόδοση έως και 10%

διευκόλυνση στη λήψη δανείου

εξαιρετικά ακίνητα σε ολόκληρη την Ελλάδα

φιλική εξυπηρέτηση, ηθικές αρχές και τεχνολογική υπεροχή